Thursday, September 30, 2010

Oi ihanaa hei!!

  
Syksy on taas koittanut ja kaikki on ihanaa! Tai sit mulla alkaa vihdoin lääkitys olla kohillaan... 

Mutta jokatapauksessa syksy on mun lempivuodenaika, eikä vähiten sen takia että voi hyvällä omatunnolla relaa parin punkun kaa ja käyttää villapaitoja. Harmi et mul ei oo yhtään villapaitaa enkä juo punkkua, mutta ei se estä muita nauttimasta tälläisistä iloista! Mielelläni tarjoilen kuitenkin sitä punkkua sitten...

Hauskaa syksyssä on sekin, että meillä on ollut paljon kaikenmoisia henkilökunnan juhlia. Tässä kun on kuitenkin avauduttu humalaisten ihmisten kaoottisesta hörhöilystä ravintolassamme, niin ajattelin tasapainottaa tilannetta. Me nimittäin osataan ottaa vahinko takaisin ja kunnolla. 

Esimerkkinä meillä oli tuossa vähän aikaa sitten rapujuhlat. Juhlia edelsi amazing race- tyylinen kaupunkisuunnistus. Piti suorittaa erinäisiä tehtäviä ja juoda viinaa samalla. Voin kertoa että siinä vaiheessa kun hilluu pitkin hernesaarta viideltä alkuillasta juuri meressä uineena,  aivan katatonisessa humalassa ja melko vähissä vaatteissa, tuntee olonsa vähintäänkin typeräksi. Tähän oloon oli luonnollisesti juotava lisää viinaa. Joskus tunteja myöhemmin kun ilmeisesti oltiin rapuja syöty ja juotukin jotain, käsittääkseni olemme jatkaneet siitä vielä erinäisiin ravitsemusliikkeisiin.  Rohkeimmat jaksoivat olla ihan pilkkuun asti. Itse luulin lähteneeni ajoissa kotiin, mutta selvisikin sitten että olin ollut yksi niistä rohkeista. Jes!

Yleisestikin kaikenmaailman siivouspäivät ja vastaavat usein johtavat hauskanpitoon tällä ilosella CUBA!n jegillä. Ja aina, aina jotain spektaakkelinomaista tapahtuu. Siinä on ilmassa aivan tietynlaista taikaa kun pistää tarpeeksi monta norsun toleranssin omaavaa ravintola-alan ammattilaista samaan paikkaan. Ja voin hyvinkin kuvitella että se ei ole mitään kaunista katsottavaa. Mutta saatana sentään se on hauskaa!  On se niin kamalan mukavaa kieriä valkovenäläisen pehmeän rakastavassa sylissä pitkin lattioita ja katuja. Aukoa päätään tuntemattomille ihmisille (mut ihan vaan sen takia et ne on väärässä, vaikkakin tietämättään)
Sekaantua vääriin ihmisiin ja hankkia itselleen niin eeppinen krapulamorkkishäpeäkouristuspuistatusahdistus,  että on ihan tosissaan soitettava äidille ja kysyttävä miksi minut on tähän kamalaan maailmaan synnytetty. Yleensä onkin sitten seuraavana päivänä töitä ja ollaa taas niin hienoa drinkkibaaria ku bissenkin saa sheikattuna.

JA KAIKKI TÄMÄ HUONO JA MORAALITON KÄYTÖS JOHTUU YKSINOMAAN SIITÄ, ETTÄ ME JOUDUTAAN ANTAA NIIN PALJON VINAA POIS, ETTÄ PAKKOHAN TILALLE ON UUDET JUODA! ETTÄ EI TUOMITA SIELLÄ IHMISET JOTKA KÄY LENKILLÄ!

Mutta,mutta.. nyt on kaikkee jännää taas tulossa! Nimittäin rakas CUBA! täyttää pian 3 kokonaista vuotta ja niitä synttäreitä ei missään nimessä voi missaa, joten pitäkäähän lapset ja lapsenmieliset silmät kirkkaina!

Enää en jaksa kirjoittaa koska mun tarttee keskittyä nyt olennaiseen. Eli lonkeroon.

Rakkautta ja muita riivaajia!!

-Laura

No comments:

Post a Comment