Friday, October 22, 2010

Tättärääääää!!!

Ihan saairaaan iso kiitos synttäreille osallistumisesta, niille jotka paikalle saapuivat(hengessä mukana olleita ei lasketa)!!!!!

Oli ihan supersupersuper siistiä ku kaikki ihkut tyypit oli meidän kaa leikkii ja laulaa. Ja sekin oli siistii et saatiin pukeutuu ja kaikkee. Mä kuvittelin olleeni prinsessa, kunnes kuulin rakkaan sisareni esitelleen mun kuvaa matkapuhelimestaan jossain jatkoilla "Kattokaa, mun systeri on lapsiprostituoitu"

On jännä ilmiö muutenkin se, että joillekin ihmisille ku laittaa liikaa meikkiä, ne näyttää sillai huorahavilta. Mä skippaan sen håråvaiheen ja meen suoraan transuun. Mut hei, ei se mitää, tiedän monta oikeen nättiä transua!

Nyt kun synttärit on juhlittu ja julma talvi taas puree jo nilkoille, on aika vuoden pysäyttävimpään juhlasesonkiin: PIKKUJOULUKAUSI!!!! Joka vuos se alkaa aikaisemmin ja loppuu myöhemmin... Heinäkuusta helmikuuhun about...tai siltä se ainakin tuntuu... Tässä muutama vinkki pikkujouluhuumaan osallistuville:

1. Pukeudu hankalasti ja mahdollisimman typerästi. Ei ole lainkaan synti ja häpeä jättää sitä tonttulakkia päähän ku lähdetään toimistolta. Piikkarit naisille ja taksijonoon vaappumaan vaan, korkkareilla on myös hyvä huitoa itsensä jonon etupäähän! Mono käteen vaan ja huutamaan "Etteks te tiedä kuka mä oon, mä tunnen viis toimitusjohtajaa!!" Sit mennään yksitellen sinne espooseen, koska köyhät jakaa takseja, viis siitä vaikka sataa jäämurskaa alhaalta ylöspäin ja ripsaritkin on jo poskilla. Herroille sopii myös "kravattirambo-look" ja tottakai ajattoman tyylikäs "puvuntakki ja bokserit"

2. Pikkujouluissa saa pettää. Koko vuoden on kuola valunut kirjanpidon Niinan perään ja nyt kun glögi lämmittää sydäntä ja muitakin elimiä, voi sitten vihdoinkin kouraista vähän siitä sievästä pikku pyllystä. Kihlasormukset vaan nätisti käsveskaan tai puvun taskuun ja eiku saniteettitiloihin nuolemaan!! Turha sitä on kotona sitten tunnustella, puolisosi pani toimitusjohtajaa siivouskomerossa.

3. Ilmasta viinaa ei saa jättää. Kun Armollinen Työnantaja kerrankin tarjoaa drinkkilippuja tai boolia, täytyy osoittaa kunnioitusta ja kiitollisuutta. Viis siitä että koordiaatiokyky on muisto vain ja yrjö pontevasti puskee suupielistä vapauteen. Kaikki on juotava. Ei täällä pohjolassa turhaan silloin ennenvanhaan tehty ruokaan tarkotetusta viljasta viinaa ja sitten oltiin kännissä ja nälissään. Esi-isien perintö pidetään hengissä vaikka rahat, maine ja muisti menis.

4. Kerro kaikki. Anna vapautuneesti tulla kaikki vuoden mittaan kasaantuneet pahanolon ja vihan tunteet. Kerro pomollesi miltä se oikein tuntuukaan, kun se paskiainen vaanii just sun toimistopöydän liepeillä, diivailemassa Mersuillaan. Kerro sille et se haisee ihan patsulilta ja kaikki tietää et se on naisten tuoksu. Kerro Terolle et se on hyvä jätkä ja sopikaa et heti ens viikolla meette yhdessä pelaamaan kössiä sinne urheilutalolle. Halaa Teroa miehekkäästi. Tanssikaa niit hyvii biisei 80-luvulta hurmiossa, joka ylittää kaikki sovinnaisuuden ja aseman rajat. Pirkot pokaa vahingos samaa jannua ja tappeluhan siitä seuraa. Vessassa itkeminen on myös ok. Pääsääntöisesti pikkujoulut ei ei oo onnistuneet, ellei joku saa fuduja tai eroa teatraalisesti.

5. Osallistu raivolla. Kun toimiston ideanikkarit on taas keksineet uusia mahtavia leikkejä kuten ristinolla tai tietovisa viimevuoden mielenkiintoisimmista julkkishäistä, tee siitä elämäsi #1 prioriteetti. Elä kiihkeästi hetkessä. Jos ohjelmassa on Zumbaa, niin Zumbaa niin kuin et koskaan ole Zumbannut. Joululaulut tulee kajauttaa suomalaisen perusluonteen vastaisella innolla ja auvolla. Jos joku ei jaksa osallistua, siitä pitää heti tilaisuuden tullen puhua pahaa, ku se on ihan rajottunu ja kerranki ku päästään oikein kunnolla pitää hauskaa ni se sit pilaa kaiken tolla murjottamisella.

6. Seuraavan kerran kun menet töihin älä katso ketään silmiin. Ei nekään haluu kattoo sua.

7. Pikkujouluista ei puhuta, paitsi ens pikkujouluissa (hyvä tapa saada muuten riita aikaseks!!)

Ah pikkujoulut, tuo pimeimmän vuodenajan toivon majakkana loistava rauhan, rakkauden ja yhteishengen juhla!

Eli paarty haard ja muista: Me rakastetaan sua vaikka tiara on jo hieman repsallaan ja sukkahousut rikki. Me rakastetaan sua, kun kommunikaatiokykysi rajoittuu Eurocardin sohimiseen baarin suuntaan. Me rakastetaan sua. Muista se kun puhut norjaa seuraavana aamuna suureen valkoiseen mikrofoniin. Muista, et meiltä voi ostaa muumilimua.

Rakkautta ja taivutuskielareita!!!!

-Laura

No comments:

Post a Comment