Wednesday, December 29, 2010

ihanaa!!

Hei kaikki rakkaat kuulijat!! Kukaan ei varmaan ole pahoillaan, että edellisestä kirjelmästäni on kamalan pitkä aika. Itse olen pahoillani siitä, että nyt kun kirjoitan tätä syvällistä tulevaa kirjallisuuden klassikkoa, olen ihan luvattoman päissäni. Olen siis pahoillani myös kirjoitusvirheistä. Kirjoitusvirheistä puheenollen, mulla on vakava ongelma oikeinkirjoituksen kanssa. Kun tänään lähdin himasta, oli pihalle parkkeereattu auto, jonka lumiselle konepellille oli kirjoitettu "tässä ei saa pysäköidä". Pääsin turvallisesti ohi, mutta oli pakko palata takaisin, ja pyyhkiä se ´"tässä"yli ja korvata se sanalla "tähän".

Mutta jos nyt hetkeksi unohdetaan se, että olen päissäni ja kielioppinatsi ja palataan meille kaikille tuttuun aiheeseen: Baari.

Ajattelin tällälailla pitkän työkokemuksen omaavana henkilönä Teidän iloksennne listata ravintoloiden top 5 hirveimmät ja parhaimmat asiakasryhmät!

Aloitamme kauhukertomuksilla:

sija 5: Räppärit

Jos tiskin takana on jotain pöllittävää, ne pöllii sen. Vaikka se ois grenadiinia, tai mustikkasiirappia. Ne omistaa koko maailman, mut auta jumalauta armias jos jostain pitäs maksaa, ni ei tiennyt ennalta-arvaamaton kassatarjoilija kuka helvetti se lökäpöksypaskiainen onkaan.

sija 4. Pisut

Liikkuvat ryhmissä. Tilaavat 9 hotshottia,2mustikkashottia ja neljä manikkalaittisiideriä. Tai siis yksi niistä tilaa. Kun viet ne kaikki sille yhelle daamille, kaikki yheksän heläyttää kuorossa "me maksetaan erikseen" Sitten kuitenkin, maksu tulee aivan yllärinä! Kaikki lähtee kaivaa niitä visaelectroneja kasseistaan, joiden tilavuus ylittää eeppisesti Maija Poppasen bägin, jonne kuitenkin mahtu jalkalamppukin. Yleensä narttulauman johtaja myös katoaa paikalta jakelemaan juomia ties kenelle ja halailemaan randomeita exän serkun tyttöystävän ex kissanvahteja, mutta menee aivan pois tolaltaan kun joutuu kohtaamaan psykoottisen raivokkaan baarihenkilön, joka olisi ehtinyt myydä satasilla viinaa, mutta sen sijaan joutui odottamaan ihanaa tyttölasta, joka ei vaan tajua, että kyllä:elämässä käydään oravannahkakauppaa jopa herkullista mustikkashoteista.

3. Hassut Wanhat Sedät

Siis puumasedät. yrittää iskeä kaikkea mikä alittaa 25 vuoden ikärajan. Tytöttelevät baarineitiä ja viskovat rehvakkaasti viiskybäsensä tiskille, jolta ne saa sitten nöyränä kerätä. hauskoja vitsejä esitää kuten "saisinko pillun, eiku pillin" hahaahahahaahahahahaah. Saatana. Tilaavat kalleinta shampanjaa, mutta kun lasku saapuu, valittavat, että onpa kallista. Änkee ihmisten pöytiin viihdyttämään.

2. Ylemmät toimihenkilöt
Harvoin nähtyjä (paitsi Rafaellossa). Kyseessä on siis keski -ikäinen nainen. Vihaa baarineitiä, koska tämä on nuorempi ja nätimpi. Valitetaan ihan mistä vain, tyyliin :lasini pintajännite on liikaa,päätä särkee. Nuorempaa baariherraa yritetään iskeä, niikuin kaikkea muutakin jolla on lihaksia ja tukka hyvin. Joku on pissannut vessaan ja kaikki on huonosti. Ylepi toimihenkilö jaksaa aina muistuttaa, että hän maksaa minun palkkani. Tahtoo tietää talon ainoasta punaviinistä kaiken mahdollisen. Se yleensä kelpaa, koska hän on viiniexpertti.

1. Bailuseurueet

Oli sitten kyseessä polttarit, synttärit tai kissanvahdin exän kissanristiäiset nää on kauheita. "Miksei mulla oo hauskaa, vaikka mä oon maksanu tästä?" Voi herranjumala. Niille ei riitä mikään. Itkeä pitää, nää on mun bileet, mä haluun kuunnella Rihannaa!!! Seurueessa on lähes poikkeuksetta yksi tai useampi henkilö edellä mainituista ihmisryhmistä. Kaikkia vituttaa, kun muut asiakkaat, jotka toki heidän laillaan ovat maksaneet juomistaan ja käyttäytyvät aivan viehättävästi, ovat epäviehttäviä tai muuten viallisia ja kaikki pitää poiswtaa heidän maksamastaan tilasta. Tulevat sitten viikon päästä hakemaan tuulihattuja jotka olivat rakkaudella tehneet. Sori vaan, tuulihatut oli jo homeessa ja reklamaatio tulossa. Jes.

Ja sitten parhaat:

5. Reteet Daamit

Tulee baariin lepparditopissa ja kultakimalteessa. Tilaavat mitä ihmeempiä juomia, mutta niitä tekee ilolla, kun leidi selitää, että kerrankin on päässyt ihan ulos vallan ja mies on ulkomailla, ni nyt otetaan ilo irti joka pojasta!! Ja pojat tykkää!

4. ihkut mummit ja vaarit

Joskus käy, varsinkin lähikuppiloissa aaaivan ihania vanhoja ihmisiä. Ovat haltioissaan aivan kaikesta ja aina on miellyttävää kun kaljaakin saa! Niillä on ihania juttuja kun ne oli nuoria ja kauniita ja aina on myös ohjeita elämään! Mummit osaa myös aina yllättää, ja pikkukekkulissa heittääkin jonku härskin jutun ja onhan siinä baarineiti aivan pois tolaltaan. I <3 mummit ja vaarit!

3. Upeet randomit

Ihan sattumanvaraiset henkilöt, jotka kesken toimihenkilöilolan yht'äkkiä posahtavat tiskille ja kertovat kuinka ihastuttava ilta heillä on ollut. Siinä paatuneinkin baarimikon musta sydään lämpenee, kun joku ihminen on aidosti iloissaan vaan siitä, että baaimikko tarjosi oikean juoman ja dj soitti hyvän biisin! we <3 thew randoms!!

2. Hevarit

hevarit on maailman miellyttävimpiä asiakkaita. Aina raha valmiina ja kohteliaana odottavat juomaansa. Kaverilla jolla on kilo ripsaria ja hassut piilarit ei oo mitään todisteltavaa, joten tiskilläkään ei tarvi diivailla. Hevarit on upeita piste.

1. Kantikset

Ihanaa, kun joku tilaa sen tavallisen, muistaa sun nimen ja vaikka usein kantikset käyttäytyy miten sattuuu, se on ihan ok koska ne on kantiksia. Ja ilman kantiksia ei oo hyvää baaria, joten rakkautta kaikille jotka jaksaa hengaa meidän kaa!!


Rakkauitta, taivutuskielareita, rakkautta, iteänsä jeesukselle säästämistä ja muuta ihastuttavaa! Ja ihan vitun mahtavaa uutta vuotta kaikille!

Tee: Laura

2 comments: